• advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • Over imon advies bv

  De missie van imon
  Wij zijn een betrokken partner voor organisaties en mensen in het onderwijs, die gericht zijn op prestatieverbetering en ontwikkeling en daarbij duurzame resultaten nastreven.
   
   
  De visie van imon
  Diepgaande prestatieverbetering en ontwikkeling op een wijze die de authenticiteit versterkt, vraagt om een combinatie van vernieuwing en verbinding, van logica en emotie. De hoofdkleuren van ons logo (rood en blauw) wijzen op het belang van deze combinatie. Voor goed veranderen is ook creatief denken nodig, gecombineerd met de moed om daadwerkelijk te gaan 'doen'. De kleuren oranje en groen op onze website staan voor de relevantie van dit dromen-durven-doen.
  Om tot duurzame verandering te komen in het onderwijs, is het nodig om het veel voorkomende schottendenken los te laten en de vraagstukken die onderwijsorganisatie en -personeel stellen multidisciplinair te benaderen.
   
   
  "de kracht van begrijpen"
  Onze pay-off staat voor:
  1. onze ambitie om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de prestatieverbetering van onderwijsorganisaties en de ontwikkeling van onderwijspersoneel: wij willen het oppervlakkige overstijgen!
  2. onze overtuiging dat een resultaatgerichte aanpak samen dient te gaan met handelen vanuit compassie en begrip: geen effectiviteit zonder affectiviteit!
  3. onze passie de vraagstukken van onze opdrachtgevers integraal te benaderen: wij zien de samenhang! 
  actueel bij imon