• advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • Onderwijsadvies

  Groot willen worden is de natuurlijke behoefte van elk kind. Goed onderwijs draagt aan dat groot worden bij. Op een wijze die de eigenheid van de leerling versterkt. Op een manier die de leerling meer en meer helpt het zelf te doen en te kunnen. Juist om dit te bevorderen, loopt u geregeld een eindje met de leerling mee. Als gids. Als meerwetend partner. Om samen te reflecteren. Om een behaald succes te vieren. Of nieuwe perspectieven te onderzoeken.
   
  Als school, team, onderwijsprofessional heb je zelf soms ook die behoefte. Dat er iemand een tijdje met je meeloopt. Niet om je hand vast te houden, maar juist vanuit het oogpunt van verder komen in goed onderwijs. Een meerwetend partner zogezegd. Iemand die op aangenaam deskundige wijze helpt om nieuwe wegen te onderzoeken en in te slaan. Op een wijze die je als school, team of onderwijsprofessional versterkt in je eigenheid.
   
  imon advies bv wil voor scholen graag zo'n partner zijn. Kenmerkend voor onze dienstverlening is het integrale karakter. Wij geloven niet in losse adviezen. Evenmin in op zichzelf staande nascholingsactiviteiten, hoe aantrekkelijk ook in de etalage gezet. Onze trajecten beogen integrale schoolontwikkeling. Daarom is onze dienstverlening vraaggestuurd. U treft op de onderwijsadviespagina dan ook geen dichtgetimmerde trajecten aan. Op basis van een geheel vrijblijvend oriĆ«ntatiegesprek ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Wij vinden het belangrijk dat scholen zelf de regie houden over hun schoolontwikkeling. Wij houden scholen niet aan het handje. Van meet af aan maken wij hier duidelijke afspraken over met scholen.
   
  Ons aanbod centreert zich sterk rond zorg. We schetsen met ons aanbod feitelijk verschillende invalshoeken. Deze leiden in alle gevallen tot daadwerkelijke onderwijsinnovatie die de zorg op uw school wezenlijk verbetert, verdiept en verrijkt. En altijd op een manier die uw organisatie helpt zich in positieve zin te onderscheiden.
   
  actueel bij imon