• advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • Personeel & Organisatie

  "Oog in oog met de oudste boom van Corsica ervoer ik mijn eigen nietigheid. Duizend jaar lang slaagt deze boom erin zich staande te houden, te midden van alle weersinvloeden en veranderingen. Het vermogen van deze boom zich enerzijds voortdurend aan te passen en anderzijds tegelijkertijd te groeien in karakter en eigenheid is iets wat mijn bevattingsvermogen ver te boven gaat."

  Bomen handhaven zich door veranderingen aan te grijpen, zichzelf goed te onderhouden en in de pas te blijven met de omgeving. Voor organisaties en hun medewerkers is dat niet anders. Soms vraagt dit tijdelijk om extra ondersteuning. Ondersteuning die doelgericht is, groei van binnenuit bevordert en het lerend vermogen versterkt. Op een manier die bijdraagt aan vergroting van de eigenheid van zowel de organisatie als de professionals die hier werken.

  imon advies bv biedt vanuit dit perspectief ondersteuning in de vorm van interimdiensten, beleidsondersteuning, coaching, onderzoek, advisering, competentiemeting en bemiddeling. imon adviseurs leveren in samenspraak met de klant steevast maatwerk. Omdat standaardoplossingen geen recht doen aan de eigenheid van een organisatie en/of haar medewerkers. Een helder plan van aanpak, met concrete resultaatdoelen, staat aan de basis van onze dienstverlening. Omdat wij vinden dat u de regie moeten blijven houden.

  Zoekt u een betrokken partner die u op deskundige en plezierige wijze ondersteunt in uw personeels- en organisatievraagstukken, dan nodigen wij u graag uit om kennis met ons te maken.

  actueel bij imon