• advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • Co-management

  Soms heeft een manager het gewoonweg te druk, of staat hij of zij tijdelijk voor een nieuwe taak. Soms ook mist hij of zij nog de benodigde ervaring. Voor deze situaties is een co-manager efectief. De reguliere manager kan een deel van zijn taken delegeren aan de co-manager, zodat hij zich kan focussen op die specifieke tijdelijke opdracht, of kan er samen een achterstand worden weggewerkt. Dit laatste is zeker de moeite van het overwegen waard wanneer de Inspectie de kwaliteit als onvoldoende beoordeeld heeft.

  imon advies bv beschikt over een ruim bestand aan ervaren co-managers. Het inzetten van een co-manager is primair gericht op het realiseren van een speciaal doel. Daarnaast kan een leereffect bij de zittende manager optreden.  Voordeel voor u is dat onze co-managers terug kunnen vallen op de deskundigheid van hun imon collega's.

  imon advies zet ook co-managers in die gespecialiseerd zijn op het terrein van zorg. Handig wanneer u in korte tijd de leerlingenzorg op een hoogwaardig niveau wilt krijgen. Of wanneer u leerkrachten in een afgebakend tijdsbestek intensief wilt coachen in handelingsgericht werken (coaching on the job).
   
  Het inzetten van co-management staat in onze visie altijd voor het boeken van maximaal resultaat in zo min mogelijk tijd. Hierbij willen wij graag aangesproken worden op de resultaten en hier ook op afgerekend worden. Wij gaan dus verder dan een gewone inspanningsverplichting. Uw succes is immers ons succes!
  actueel bij imon