• advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • advies, training, coachingadvies, training, coaching
 • Klankborden

  Onze managers ondersteunen u of uw managementteam graag als coach, klankbord of sparring partner. Kritisch meekijken naar belangrijke vraagstukken op uw school vergroot de kwaliteit van de plannen en besluitvorming. Uw vragen en casussen zijn nadrukkelijk uitgangspunt. Omdat onze adviseurs ruime ervaring hebben op het gebied van management spreken zij uw taal. Dit komt de herkenbaarheid van situaties over en weer ten goede. En omdat het om uw vragen en casussen gaat, is er steeds sprake van een betekenisvolle leersituatie.
   
  Deze vorm van klankborden voorziet in een duidelijke behoefte, merken wij. Een externe professsional biedt veiligheid. Dat wat je vertelt, gaat niet naderhand rondzingen in de organisatie. Juist tijdens de klanbordmomenten ervaren managers dat ze niet altijd sterk hoeven zijn. Er is volop ruimte voor de eigen beleving. Voor hoe je als persoon zaken meemaakt. Wat weerstanden vanuit het team met je doen. Het samen met een ervaren adviseur diepgaand reflecteren naar aanleiding van eigen vragen en werksituaties levert niet zelden gouden momenten op voor de eigen persoonlijke ontwikkeling.
   
  Klankborden is bij ons mogelijk op allerlei manieren. We maken graag een afspraak om samen met u de mogelijkheden te verkennen.
   
  Het is ook mogelijk om een klankbordabonnement te nemen. Uw vertrouwde adviseur plant samen met u bijvoorbeeld drie klankbordsessies in van 2 uur. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van telefonische ondersteuning en/of ondersteuning per e-mail.  
  actueel bij imon